Nowa, ekonomiczna linia fontann czekoladowych: Chocalo

Proponowane urządzenia stanowią kompromis pomiędzy potrzebą uzyskania maksymalnie niskiej ceny za fontannę a przyzwoitą jakością wykonania.

                                                                   Czekoladowe fontanny Chocalo

        Fontanny czekoladowe Chocalo, to profesjonalne urządzenia do zastosowań w gastronomii.
Posiadają nastawny termostat do sterowania podgrzewaniem oraz dwa niezależne włączniki regulujące działanie całego urządzenia. Podczas pracy można ustawić samo podgrzewanie lub podgrzewanie i płynięcie. Regulowane nóżki pozwolą wypoziomować fontannę tak, żeby czekolada spływała równomiernie z każdej strony.

       Przystosowane są do nieprzerwanej, wielogodzinnej pracy. Odkręcana kolumna oraz misa znacznie ułatwiają transport oraz czyszczenie fontann.



Więcej informacji na temat fontann Chocalo: Kliknij tutaj
Aktualne ceny i warunki sprzedaży: Kliknij tutaj