

Fontanny czekoladowe Chocalo, to profesjonalne urządzenia do zastosowań w gastronomii. Cechują się dobrą jakością wykonania przy stosunkowo niewysokiej cenie.
Fontanny posiadają nastawny termostat do sterowania podgrzewaniem oraz dwa niezależne włączniki regulujące działanie całego urządzenia. Podczas pracy można ustawić samo podgrzewanie lub podgrzewanie i płynięcie. Regulowane nóżki pozwolą wypoziomować fontannę tak, żeby czekolada spływała równomiernie z każdej strony.
Przystosowane są do nieprzerwanej, wielogodzinnej pracy. Odkręcana kolumna oraz misa znacznie ułatwiają transport oraz czyszczenie fontann.
![]() |
Czekoladowa fontanna Chocalo 60 cm |
![]() |
Czekoladowa fontanna Chocalo 80 cm |
![]() |
Czekoladowa fontanna Chocalo 102 cm |
||
Plusy fontann Chocalo: |
Minusy fontann Chocalo: |
Kliknij i pobierz cennik fontann - cennikfontanny.pdf